ESCAPE ROOM SCHEVENINGEN ARRANGEMENTEN

Wil je jouw dagje weg combineren met meer activiteiten? Escape Room Scheveningen bied verschillende uitjes die jullie dag compleet kunnen maken. Samen met verschillende partners hebben wij diverse CombiDeals samengesteld vanaf 8 personen en meer. Dus binnenkort een persooneelsuitje, teamuitje, familie/vriendendag of een vrijgezellenfeest organiseren? Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact met ons op en leg je wensen bij ons neer. Alles is mogelijk! Samen maken wij er een onvergetelijk dagje uit van.
Voor meer informatie: info@escaperoomscheveningen.nl of 06-12960685
LET OP: alle genoemde activiteiten/workshops zijn ook los te boeken van de Escape Room.

ESCAPEN & POWERBOAT

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak een super snelle rondvaart langst de kust met een powerboat. €52,50 p.p.

ESCAPEN & WORKSHOP SABREREN

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en leer een mooie fles bubbels sabreren doormiddel van een demonstratie met uitgebreide instructie waarna elke deelnemer zijn eigen fles mag sabreren. €42,50 p.p.

ESCAPEN & BIERPROEVERIJ

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en neem een kijkje in de keuken van de Scheveningse brouwerij. De bierproeverij is een leuke vorm om samen met vrienden, collega’s, familie etc. wat te leren over bier. €27,50 p.p.

ESCAPEN & BBQ’EN

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een heerlijk Cook it yourself BBQ bij strandtent Solbeach.
Met het strand en de Noordzee als decor ga je lekker zelf aan de slag op de houtskoolbarbecue.
Keuze uit BBQ Meat met Kipsaté | Beef Burger | Merquez | Steak | Chicken Burger
of ga voor de BBQ Fish met Kabeljauw | Gamba | Visburger | Day Special | Langoustine €39,50 p.p.

HAPPEN & ONTSNAPPEN

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een overheerlijk 3 gangen keuze diner bij Bistro Bontje tegenover het AFAS Circustheater. €34,00 p.p.

Escapen & Workshop erotische bonbons maken

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak erotische bonbons. Onder professionele begeleiding ga je tijdens deze workshop ‘Erotische bonbons maken’ aan de slag met chocolade, marsepein en vullingen met verschillende smaken. Pikante vormen en versiersels maken het tot een hilarisch geheel. Je gaat ook ‘gewone’ bonbons maken, dus voor elk wat wils! En om je erotische kennis te testen, hebben we ook nog een leuke quiz voor je. Kortom heel veel chocolade met een erotisch tintje en heel veel lol! €56,00 p.p.

ESCAPEN & LUNCH

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een overheerlijke luxe lunch met div. luxe broodjes en beleg, jus d’orange, karne(melk) en fruit etc. €30,50 p.p.

Escapen & Wijn Workshop

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een leuke wijn workshop.
5 heerlijke wijnen staan op je te wachten. Je krijgt enthousiaste uitleg over de wijnen. Een stoomcursus ruiken en vooral proeven hoort er natuurlijk ook bij. Een quiz tijdens de workshop zorgt voor hilarische momenten. Kazen en stokbrood met pesto maakt de combinatie met wijn super mooi en is als optie te boeken. €32,50 p.p.

 

ESCAPEN & FOUTE BINGO

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een hilarische foute bingo onder leiding van een super enthousiaste presentatrice. Er is muziek, er zijn spelletjes en er is BINGO. De garantie voor een erg leuke avond met vrienden of collega’s. Je speelt voor jezelf en voor je team. En zoals een BINGO hoort te zijn, kun je ook leuke prijzen winnen.
Opzoek naar een hilarisch bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Boek dan nu de FOUTE BINGO! LET OP: de foute bingo is te boeken vanaf 10 personen. €40,00 p.p.

Escapen & Paintbar

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak je eigen schilderij. Met een kwast op het doek en een wijntje in de hand ontdek je nieuwe talenten van jezelf. Geen ervaring, aanleg of talent nodig. Paintbar is geschikt voor iedereen. Na afloop ga je vol trots met een zelfgemaakt schilderij naar huis. €47,00 p.p.

ESCAPEN & DRINK AND BITE ARRANGEMENT

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van ons Drink And Bite arrangement.
Voor of na de Escape Room genieten van ons Drink And Bite arrangement in onze gezellige bar.
1 x koffie / thee | 2 x wijn / fris / bier | 4 x div. hapjes €26,50 p.p.

PLAY & STAY

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en verblijf in het Jorplace Beachhostel te Scheveningen. Als je met een grote groep naar Den Haag of Scheveningen komt, is Jorplace Beachhostel sowieso de beste optie voor een overnachting. Want zeg nou zelf, het is natuurlijk het gezelligste om met elkaar op een kamer te chrashen en niet verdeeld over tientallen kamers in een hotel te belanden. Je vrijgezellenfeest, het uitje met je voetbal elftal, de reünie met je schoolvrienden etc. het leukste bedrijfsuitjes plus overnachting in het gezelligste Beachhostel van Scheveningen. prijs op aanvraag

ESCAPEN & POWERKITEN

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van de gave power kite workshop op het strand van Scheveningen en krijg les van een professionele kite-instructeur dus wil je ontspanning en inspanning met elkaar combineren? Boek dan deze CombiDeal! €36,00 p.p.