ESCAPE ROOM SCHEVENINGEN ARRANGEMENTEN

Wil je jouw dagje weg combineren met meer activiteiten? Escape Room Scheveningen bied verschillende uitjes die jullie dag compleet kunnen maken. Samen met verschillende partners hebben wij diverse CombiDeals samengesteld vanaf 8 personen en meer. Dus binnenkort een persooneelsuitje, teamuitje, familie/vriendendag of een vrijgezellenfeest organiseren? Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact met ons op en leg je wensen bij ons neer. Alles is mogelijk! Samen maken wij er een onvergetelijk dagje uit van.

Escapen & Bierproeverij

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en neem een kijkje in de keuken van de Scheveningse brouwerij. De bierproeverij is een leuke vorm om samen met vrienden, collega’s, familie etc. wat te leren over bier. €29,00 p.p.

Escapen & Paintbar

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak je eigen schilderij. Met een kwast op het doek en een wijntje in de hand ontdek je nieuwe talenten van jezelf. Geen ervaring, aanleg of talent nodig. Paintbar is geschikt voor iedereen. Na afloop ga je vol trots met een zelfgemaakt schilderij naar huis. €48,50 p.p.

Escapen & GlowGolf

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en speel 18 holes blacklight midgetgolf. €24,95 p.p.

HAPPEN & ONTSNAPPEN

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een overheerlijk 3 gangen keuze diner bij Bistro Bontje tegenover het AFAS Circustheater. €36,50 p.p. LET OP: Bistro Bontje is op maandag GESLOTEN! 

ESCAPEN & BBQ’EN

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een heerlijk Cook it yourself BBQ bij strandtent Solbeach.
Met het strand en de Noordzee als decor ga je lekker zelf aan de slag op de houtskoolbarbecue.
Keuze uit BBQ Meat met Kipsaté | Beef Burger | Merquez | Steak | Chicken Burger
of ga voor de BBQ Fish met Kabeljauw | Gamba | Visburger | Day Special | Langoustine €41,00 p.p.

ESCAPEN & LUNCH

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een overheerlijke luxe lunch met div. luxe broodjes en beleg, jus d’orange, karne(melk) en fruit etc. €31,95 p.p.

ESCAPEN & HIGH TEA

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een heerlijke High Tea bij strandtent Solbeach.
Gezellig met vrienden, collega’s of familie genieten op het strand van Scheveningen.
De High Tea bestaat uit diverse zoete en hartige hapjes. Daarbij worden er gedurende 2 uur alle theesoorten geserveerd. €41,00 p.p.

ESCAPEN & HIGH BEER

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een heerlijke High Beer bij strandtent Solbeach.
Bij de High Beer worden heerlijke hapjes geserveerd met 4 speciaal geselecteerde bieren.
Brood met olijven | Bruschetta tomaat | Calamaris | Carpaccio €43,00 p.p.

ESCAPEN & HIGH WINE

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van een heerlijke High Wine bij strandtent Solbeach.
Bij de High Wine worden heerlijke hapjes geserveerd met 4 speciaal geselecteerde wijnen.
Brood met olijven | Bruschetta tomaat | Calamaris | Carpaccio €41,00 p.p.

ESCAPEN & FEESTDEAL

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak na afloop gebruik van een 2.5 uur durend Hollands dranken arrangement, 3 rondes bittergarnituur en nootjes op de tafels. € 39,95 p.p.

ESCAPEN & VERGADEREN

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak gebruik van onze vergaderruimte voor of na de Escape Room. 1 uur vergaderen incl. stoelen, tafels, beamer, flipover en WiFi. €29,95 p.p.

ESCAPEN & THE BATTLE

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en ga de strijd aan in the battle. Er zullen 2 teams gemaakt worden die de strijd tegen elkaar aan zullen gaan. Met oud Hollandse spellen en een hilarische quiz is dit een onvergetelijk uitje om nooit te vergeten. €29,00 p.p.

Escapen & Workshop erotische bonbons maken

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak erotische bonbons. Onder professionele begeleiding ga je tijdens deze workshop ‘Erotische bonbons maken’ aan de slag met chocolade, marsepein en vullingen met verschillende smaken. Pikante vormen en versiersels maken het tot een hilarisch geheel. Je gaat ook ‘gewone’ bonbons maken, dus voor elk wat wils! En om je erotische kennis te testen, hebben we ook nog een leuke quiz voor je. Kortom heel veel chocolade met een erotisch tintje en heel veel lol! €57,60 p.p.

ESCAPEN & MOZAIEK WORKSHOP

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en leer stap-voor-stap hoe mozaïeken werkt.
Maak gezellig met je collega’s een prachtig mozaïek voor op de werkplek of met je vriendinnen tijdens een creatief en gezellig vrijgezellenfeest. Of het nu een bedrijfslogo wordt of een prachtig kunstwerk in de kleuren van het interieur: met de vele kleuren tegels kan het allemaal! €52,80 p.p.

ESCAPEN & WORKSHOP ZEEP MAKEN

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak je eigen zeep.
In deze leuke workshop ga jij je eigen zeep maken met kleuren en geuren die bij jou passen. Het is creatief, leuk en het ruikt bovenal ook heerlijk! Uiteraard krijg je na afloop je eigengemaakte zeep mee naar huis €52,75 p.p.

ESCAPEN & DO IT YOURSELF WORKSHOP

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en Do It Yourself.
Altijd al zelf je accessoires voor in huis willen maken? In deze leuke Do It Yourself workshop, oftewel DIY workshop, kun je onder andere flessen, potjes en blikken pimpen en ze een tweede leven geven.
Natuurlijk mag je je zelfgemaakte accessoires na afloop van de workshop mee naar huis nemen en een mooi plekje geven! €49,75 p.p.

ESCAPEN & PARFUM WORKSHOP

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak je eigen parfum.
Tijdens deze workshop kom je alles te weten over de geschiedenis van de parfum en de parfumhuizen van toen.
De luxe parfums zoals Chanel en Gucci worden meegebracht om te ruiken en te ondervinden welk geurtje goed bij je past. Als klapper mag je (op basis van een aantal recepten) je eigen parfum samenstellen! Wordt het een verleidelijk, sportief, sensueel of zoet geurtje? €55,80 p.p.

ESCAPEN & WORKSHOP TAART VERSIEREN

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en versier je eigen taart.
Vast een voorproefje op de bruidstaart? Of heb je altijd al willen leren hoe je die mooie taarten maakt die je overal ziet? Je kunt het nu leren met deze leuke workshop taarten decoreren. Uiteraard krijg je die mooi versierde taart na afloop in een taartdoos mee. €55,80 p.p.

ESCAPEN & POWERBOAT

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en maak een super snelle rondvaart langst de kust met een powerboat. €54,00 p.p.

ESCAPEN & DRINK AND BITE ARRANGEMENT

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en geniet van ons Drink And Bite arrangement.
Voor of na de Escape Room genieten van ons Drink And Bite arrangement in onze gezellige bar.
1 x koffie / thee | 2 x wijn / fris / bier | 4 x div. hapjes €28,00 p.p.

PLAY & STAY

Laat je 60 minuten opsluiten in de Chinese Maffia kamer en verblijf in het Jorplace Beachhostel te Scheveningen. Als je met een grote groep naar Den Haag of Scheveningen komt, is Jorplace Beachhostel sowieso de beste optie voor een overnachting. Want zeg nou zelf, het is natuurlijk het gezelligste om met elkaar op een kamer te chrashen en niet verdeeld over tientallen kamers in een hotel te belanden. Je vrijgezellenfeest, het uitje met je voetbal elftal, de reünie met je schoolvrienden etc. het leukste bedrijfsuitjes plus overnachting in het gezelligste Beachhostel van Scheveningen. prijs op aanvraag